Helen Brusselers.png

Helen Brusselers

Professioneel, krachtig, duidelijk en enthousiast. Helen heeft jarenlang in het buitenland gewoond en gewerkt, heeft ervaring met verschillende culturen, spreekt 5 talen en heeft de nodige ervaring op het gebied van teamtraining en teambuilding in meerdere branches. Ze beweegt zich graag voor en tussen groepen om betrokken en ambitieus toe te werken naar concrete leermomenten voor haar deelnemers. Helen is een all-round trainer geworden, die gespecialiseerd is in teambuilding, stressverlaging, leiderschap, effectiviteit, efficiency en communicatie vaardigheden. Ze gaat voor resultaten binnen een veilige en goede sfeer.

+31 6 51 28 75 66
Savvy_24_09_2019 34875_aangepast.jpg

Bernadette Deitmers

Energiek, betrokken, daagt uit en weet tegelijkertijd een veilige omgeving te creëren.  Dit is wat klanten over Bernadette zeggen. Haar aanpak kenmerkt zich door pragmatiek en positiviteit. Vanuit haar jarenlange leidinggevende ervaring kent zij het klappen van de zweep om onder hoge werkdruk te presteren en het beste uit je team te halen. Zij is bekend met de advocatuur, de gezondheidszorg en industrie. Ook het trainen/coachen van teamleiders en voormannen is haar op het lijf geschreven. “Bernadette zet mensen in beweging.”

+31 6 15 06 17 72
Judith Jacobs.png

Judith Jacobs

Enthousiast, betrokken en deskundig. Judith heeft 30 jaar ervaring in leidinggeven, trainen en coachen bij productiebedrijven, overheid, onderwijs en in zakelijke dienstverlening. Judith coacht op het omzetten van persoonlijke ontwikkeling naar gewenste gedragsverandering op de werkplek. Ze stimuleert het denken vanuit de cirkel van invloed. Hierbij geeft ze het vertrouwen en ruimte aan de deelnemers om vanuit hun eigen waarden te blijven handelen. Judith begeleidt als mediator ook vastgelopen communicatieprocessen.

+31 6 50 82 05 81
Judith Poppeliers.png

Judith Poppeliers

Organisatiesucces begint bij succesvolle medewerkers! Werknemers en teams laten floreren en optimaal laten functioneren is de passie van Judith. Dit heeft ze in de afgelopen 30 jaar zowel gedaan vanuit leidinggevende functies, als vanuit HRM- en salesfuncties. Op een enthousiaste en doortastende wijze weet ze mensen in beweging te krijgen om hen zo tot gedragsverandering aan te zetten. Judith is gecertificeerd TA en NLP coach en vanuit oprechte interesse en betrokkenheid, motiveert ze mensen het beste uit henzelf te halen. Ze heeft brede ervaring opgedaan binnen de zorgsector, dienstverlening en ICT branche.

+31 6 19990821
Nicole LR.jpg

Nicole Ostendorf

Persoonlijke ontwikkeling, aandacht voor jouw unieke zelf en bewustwording van de verschillende levensfases die je doormaakt, zorgen voor een continue herijking. Vanuit haar jarenlange werkervaring bij diverse bedrijven heeft Nicole een brede kijk ontwikkeld op werkprocessen en teamdynamiek. Het implementeren van nieuwe systemen, het optimaliseren van werprocessen en het maximaliseren van werkplezier zijn bij Nicole in goede handen. Naast trainer is Nicole gediplomeerd Stress Coach en Energetisch coach. Haar werkervaring heeft ze opgedaan in de sectoren horeca, bouwnijverheid, professionele sport, logistiek en zakelijke dienstverlening.

 

+31 6 28227324
Willem Slinger.png

Willem Slinger

Al jarenlang coacht Willem selectie hockeyteams op het gebied van samenwerking, teamspirit en prestatie. Sinds een paar jaar maakt hij een vertaalslag met deze vaardigheden naar het bedrijfsleven.

Willem is een motiverende inspirator, met positieve energie. Het is zijn doel om het verschil uit te maken voor iedere deelnemer en daagt deze uit in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Willem heeft de vaardigheid om in te voelen waar mensen tegenaan lopen. Hij weet snel een vertrouwensband op te bouwen waardoor mensen zich durven open te stellen en zo een stap maken in het Slimmer Werken en het tonen van Persoonlijk Leiderschap.

+31 6 41156222