Voor Wie

Je wilt jezelf beter leren kennen. Meer inzicht krijgen welke rol jij neemt in een team. Je wilt beter begrijpen waarom collega's of klanten bepaald gedrag vertonen. Waarom je met de één wel goed kan samenwerken en met een ander steeds in conflict raakt. Hoe je een samenwerking tussen mensen of binnen teams succesvol kan maken.  

Inhoud Profiling

Ieder individu is uniek en heeft zo zijn eigen voorkeuren in denken en doen, in het nemen van beslissingen en in het aangaan van samenwerkingen.  Een persoonlijke profiel geeft inzicht in deze persoonlijke voorkeuren. Door meer inzicht in jezelf en je collega’s kunnen we harmonieuzer samenwerken in teams, kunnen we productiever zijn, beter relaties opbouwen en mensen aansturen / beïnvloeden. Smart Profiling is een onmisbare schakel in ieders persoonlijke ontwikkeling. Savvy heeft licenties voor diverse profielaanbieders zoals INSIGHTS DISCOVERY, DISC en LIFO. 

Opbouw Traject

Deelnemers vullen een online vragenlijst in waarna een profiel gegenereerd wordt dat volledig is toegespitst op de persoon. Afhankelijk van de keuze van de profielaanbieder is dat compact of zeer uitgebreid.

Mensen halen doorgaans het meest uit hun profiel wanneer het onderdeel vormt van een programma voor teambuilding, leiderschapsontwikkeling en/of coaching. 

Kijk hier een video