Waarom Savvy?


Een investering in de ontwikkeling van je medewerkers is een investering in de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Savvy gelooft in een praktische aanpak. Wij leveren maatwerk voor iedere deelnemer doordat we onze workshops aanvullen met persoonlijke coaching.  Hierdoor wordt de toepasbaarheid van het geleerde verhoogd en worden de deelnemers uitgedaagd om nieuw gedrag direct toe te passen. Doordat wij de trainingstrajecten in kleine stappen verdelen en uitsmeren over een aantal maanden begeleiden we de deelnemers in een duurzame gedragsverandering.  

 

Outsmart Work

smart working.jpg

Een hoge workload, deadlines, een volle agenda en een niet ophoudende stroom aan e-mails.

Er komen allerlei zaken ad hoc op je af die niet op je to do-lijst stonden. Je krijgt niet af wat je af had willen hebben. Je inbox is je manager geworden en je voelt geen regie meer over je eigen agenda. Schaam je niet. Dit is het gevoel van velen. We werken hard, maar worden afgeleid, stellen niet de juiste prioriteiten of grenzen en het lukt ons daarom niet om effectief en efficiënt te werken. Dit kan anders. De training Outsmart Work geeft je het gevoel terug ‘in-control’ te zijn, verlaagt je gevoel van werkdruk en maakt je effectiever en efficiënter. Je krijgt simpelweg meer gedaan in minder tijd en doet de dingen die je moet doen. 4-6 uur tijdwinst!

Lees meer

Smart Leadership

Savvy_24_09_2019 34582.jpg

Leiderschap is een divers begrip.

Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling, je vaardigheden, je doelen, je kwaliteiten en talenten? Dan hebben we het over persoonlijk leiderschap. Geef je leiding aan mensen binnen een operationele setting? En zou je de kneepjes van het aansturen van mensen willen leren? Dan hebben we het over praktisch leiderschap. Ben je actief binnen een management team, op zoek naar je eigen identiteit als leider en wil je je kennis, kunde en impact vergroten? Dan hebben we het over senior leiderschap. Savvy biedt alle varianten aan in het leiderschapsprogramma.

Lees meer

Smart Teams.

Savvy_24_09_2019_34603_flipped.png

Soms werken we niet optimaal als team. 

Vaak komt dat omdat we het als individu al druk genoeg hebben. Iedereen loopt hard en gaat snel, maar komen we verder? Kennen teamleden elkaar voldoende om het maximale uit elkaar te halen? Is er een gevoel van veiligheid voor openheid, kwetsbaarheid en feedback? Kunnen we een accelerator gebruiken middels een  verfrissende teamsessie? Elk team kent cruciale momenten zoals een verandering van management of een reorganisatie. Hoe sterk toont een team zich dan? Of willen we met elkaar aan de slag met onze missie, visie en samen strategische keuzes maken voor de langere termijn? Of wil je als team een stap zetten om elkaar beter te kunnen benutten? Of als team bepalen wat jullie gezamenlijke waarden en normen zijn? Savvy biedt meerdere mogelijkheden om als team aan de slag te gaan.

Lees meer

Smart Profiling

Savvy_24_09_2019 34615.jpg

Wil je jezelf (nog) beter leren kennen?

Of worstel je met de vraag: Pas ik wel in dit team, of past die collega wel in dit team? Is er onbegrip, miscommunicatie, conflicten of mensen die elkaar negeren? De oplossing kan zo makkelijk zijn. Ieder individu is uniek en heeft zo zijn eigen voorkeuren in denken en doen, in het nemen van beslissingen en in het aangaan van samenwerkingen. We werken bij Savvy met meerdere licenties voor profiel-aanbieders, zoals INSIGHTS DISCOVERY, DISC en LIFO. Deze instrumenten geven inzicht in deze persoonlijke voorkeuren die vertaald worden naar kleuren. Door meer inzicht in jezelf en je collega’s kunnen we harmonieuzer samenwerken in teams, kunnen we productiever zijn, beter relaties opbouwen en mensen aansturen / beïnvloeden. Smart Profiling is een onmisbare schakel in ieders persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer

Smart Communication.

Savvy_24_09_2019 34662.jpg

Zou je meer invloed willen kunnen uitoefenen op mensen?

Wil je leren hoe je mensen overtuigt? Of heb je soms moeite om je emoties onder controle te houden waardoor communicatie soms uitloopt op discussies, weerstand of zelfs conflicten? Of wil je gewoon je vaardigheden op het gebied van communicatie verbeteren? Dat kan middels onze Smart Communication trainingen.

Lees meer

Coaching

Savvy_24_09_2019 34733.jpg

We staan nooit stil in onze ontwikkeling en kunnen gelukkig altijd blijven leren van onze ervaringen.

Soms is het fijn om dat samen met een coach te doen. Onze coaches kunnen goed luisteren, samen met jou analyseren, je een spiegel voorhouden om je zo vele inzichten te geven waardoor voor jou nieuwe ‘uitzichten’ ontstaan. Het kan zijn dat je een directe aanleiding hebt omdat je echt ‘last’ van iets hebt. Maar het kan ook zo zijn dat er niet een direct aanwijsbare reden is voor begeleiding en dat je het gewoon fijn vindt om jezelf verder te ontwikkelen op een bepaald vlak of in z’n algemeen.

Lees meer

Smart Sales

sales 1.jpeg
Het vermogen om de klant echt te 'zien' en te kunnen verbinden.

Sales gaat over het vermogen om het perspectief en de behoefte van de klant te zien, om het opbouwen van een relatie met een netwerk van potentiele nieuwe klanten, over het maken van verbinding.

Lees meer

Key Notes & Facilitators

2019-12-09 (2).png
Savvy deelt graag haar specialistische kennis met u op speciale events en bijeenkomsten.

Savvy navigeert altijd in het kielzog van de meest recente onderzoeksresultaten en innovaties op het gebied van werken, leiderschap, werkdruk, efficiency en effectiviteit, de werking van de hersenen, communicatie en andere werkgerelateerde onderwerpen. Onze sprekers kunnen een evenement meer kleur geven door te boeien en te binden in een goede sfeer. Ook praten wij met alle liefde voor u een event 'aan elkaar', uiteraard met de nodige 'jus' er over heen van onze specialistische kennis.

Lees meer

Mediation

mediation.jpg
Een oplossing voor alle partijen

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Conflicten kunnen ontstaan, maar worden niet altijd opgelost. Vaak ligt de oorzaak van de problemen in een verstoorde samenwerking, miscommunicatie of verschil van inzicht. Een interventie door een Mediator van Savvy Training kan dan de oplossing brengen.

Lees meer

Train The Trainer

Savvy_24_09_2019 34634.jpg

Geef jij geregeld instructies of trainingen en wil je de effectiviteit daarvan eens flink onder de loep nemen? Dan is deze training iets voor jou.

Lees meer

Samenwerkingen & licenties.

DiscoveryInsightsWeb2.svg

Wie ben je? Waarom doe je wat je doet? Insights neemt je mee naar binnen. Om te ontdekken waar jouw grote kracht ligt. Je te laten herkennen waar de kracht van anderen ligt. En zo te zien waar de kracht van je organisatie ligt.

disc.svg

Persoonlijkheidsanalyse is een instrument dat diverse kenmerken meet van menselijk gedrag. Het brengt de vaak complexe werkelijkheid van mensen en hun gedrag overzichtelijk en begrijpelijk in kaart. DISC geeft inzicht in waarom we doen wat we doen.

LIFO-EU-logo.jpg

De LIFO-methode is laagdrempelig en een uitermate krachtig hulpmiddel om inzicht te geven in de gedragsvoorkeur. Je leert de ander mee te nemen door af te stemmen op de voorkeursstijl van de ander. 

smartvitaal.svg

Werk aan vitaliteit. Stimuleer een gezonde leefstijl. Een gezondheidsonderzoek brengt de vitaliteit van je organisatie in kaart en maakt medewerkers bewust van hun leefstijl. Website Smartvitaal