Voor Wie

Je wilt jezelf verder ontwikkelen op het gebied van leiderschap, communicatie of persoonlijke effectiviteit. Je hebt een duidelijke vraag/wens en wilt graag persoonlijke aandacht hiervoor. Je wilt graag reflecteren op je eigen gedrag of op een werksituatie. Je wilt snel resultaat. Dan is een individueel traject met een coach voor jou een geschikt alternatief.

 

Inhoud Coaching

De inhoud van de coaching wordt 100% afgestemd op jouw wensen en doelen. Onze coaches kunnen goed luisteren, houden je een spiegel voor en analyseren de situatie samen met jou. Zo ontwikkel je nieuwe inzichten en nieuwe vaardigheden. Het kan zijn dat er een directe aanleiding is omdat je ergens 'last' van hebt maar ook zonder directe aanleiding leidt reflecteren op je handelen en denken tot ontwikkeling. 

Opbouw Traject

Wij adviseren, afhankelijk van de vraag, tussen de 3-6 gesprekken voor een traject. De gesprekken duren gemiddeld tussen de 1,5 en 2 uur. Het komt regelmatig voor dat onze klanten na een dergelijk coaching traject het verzoek indienen om zo’n 4x per jaar te kunnen blijven ‘klankborden’ met onze coach.