Uiteraard zijn wij trots op wat we mogen doen voor zoveel mooie mensen en fijne klanten. En geloof ons vooral niet op ons woord, maar kijk eens naar wat onze Smart Clients van ons zeggen en oordeel dan zelf.

 

OUTSMART WORK - SMART TEAMS

Als leidinggevende van de ziekenhuisapotheek in Zuyderland, zag ik dat mijn hele afdeling kampte met werkdruk en een overvloed aan mailverkeer. Savvy heeft mijn hele staf getraind. De impact was groot: bewustwording van ons gebrek aan concentratie en focus, pragmatische manier van dealen met mail, takenlijst en agenda en onderlinge hernieuwde afspraken die onze effectiviteit verbeterde. De verschillende contactmomenten verspreid in de tijd in combinatie met de 1-op-1 gesprekken zijn uitermate waardevol en zorgen voor het bestendigen van het nieuwe gedrag. De 1-op -1 gesprekken gaven ook de mogelijkheid om bij iedereen individueel de grootste winstpakker te identificeren. Een aanrader voor je team! Chapeau voor het Savvy team….

Hugo van der Kuy - Hoogleraar/Afdelingshoofd Apotheek - Erasmus Medisch Centrum Rotterdam

Gezondheidszorg, Not for profit en Onderwijs

SMART TEAMS

Savvy heeft met haar Teamtraining het fundament van onze Partnergroep versterkt. Openheid, verrassend, helder, concrete acties, kwetsbaarheid kenmerken deze training. Het heeft ons meer inzicht gegeven in elkaars drijfveren, in onze verschillen en hoe we juist deze verschillen kunnen bundelen in een complementair en sterk team.

Alexandra Beckers - RA Partner - KPMG

Advocatuur en Consultancy

OUTSMART WORK - DUO TRAJECT

Ik werk voor een hele drukke partner binnen een groot advocatenkantoor en mijn werk is erg hectisch met veel ad hoc taken. In eerste instantie heb ik de training Slimmer Werken gevolgd. Dat vond ik al heel fijn. Zeker door de 1-op-1 gesprekken kon ik echt stappen zetten met het krijgen van een goed overzicht van mijn werk. Na de training ben ik een individueel traject gestart met de partner/advocaat. Binnen een paar sessies waren we in staat om beter met elkaar te communiceren, elkaars verwachtingen te begrijpen en de werkdruk beter te beheersen. Het heeft de werkrelatie met de partner/advocaat heel goed gedaan.

Marian Vertelman - Secretaresse - Van Doorne Advocaten

Advocatuur en Consultancy

COACHING SMART LEADERSHIP

Toen ik mezelf graag verder wilde ontwikkelen op het gebied van leidinggeven en persoonlijke effectiviteit koos ik bewust voor een coach in plaats van een groepstraining. Met een Insights profiel als uitgangspunt ben ik samen met de coach aan de slag gegaan met mijn ontwikkelpunten. Je kunt hier met recht spreken van “coaching on the job”. De coach komt de situatie op de “werkvloer” opnemen, verdiept zich in de mens en het bedrijf. Ik merk dat ik door de coaching niet alleen meer zelfkennis heb ontwikkeld maar ook beter in staat ben andere mensen te ‘lezen’. Dit maakt dat ik mijn team en individuele medewerkers beter kan aansturen en motiveren.

Hans Deelen - Regiomanager West-Brabant en Zeeland - Bosgroep Zuid Nederland

Gezondheidszorg, Not for profit en Onderwijs

OUTSMART WORK - INSIGHTS DISCOVERY- SMART COMMUNICATION - SMART LEADERSHIP - SALES

De Dimensys Academy heeft de hulp ingeroepen van Savvy Training om haar medewerkers te faciliteren in hun persoonlijke groei. We hebben de Savvy trainers ervaren als uitermate professionele vakmensen die onze mensen boven zichzelf uit laten stijgen. Ze doen dit door hun vakinhoudelijke expertise te combineren met een flinke dosis persoonlijke aandacht en empathie. De trainers weten als geen ander de verschillende lagen binnen onze organisatie – van consultant tot aan directie – op de meest effectieve wijze te adresseren en met elkaar te verbinden. Door deze overall betrokkenheid bestendigen ze het resultaat van hun werk. Met de hulp van Savvy hebben we een aantal essentiële stappen gemaakt in het realiseren van onze ambities op HR vlak.

Estie Remmers - HR Manager - Dimensys Process & IT Consulting

Advocatuur en Consultancy

SMART LEADERSHIP - PRAKTISCH LEIDINGGEVEN

Ik heb de training als ontzettend interessant ervaren en voel dat het mij helpt in mijn dagelijks werk. Dankzij deze training ben ik voor het eerst geheel ontspannen een moeilijke beoordeling in gegaan. En met deze medewerker heb ik grote stappen kunnen zetten in de goede richting. Het zelfs nu zo dat hij sinds jaren een beoordeling 'op norm' gaat krijgen. Jullie zijn ontzettend betrokken en de interactie die jullie creëren tussen de medewerkers is ontzettend leuk en maakt het absoluut niet saai.

Medhi Sas - Voorman - 'De grootste discounter van Nederland'

Industrie en Logistiek

SMART LEADERSHIP - PRAKTISCH LEIDINGGEVEN

De training Praktisch Leidinggeven heeft mij geïnspireerd en nieuwe inzichten gegeven hoe ik met mijn medewerkers, maar ook met mijn collega's en leidinggevende plezierig en op een positieve manier om kan gaan. Door de 1-op-1 gesprekken kreeg ik inspirerende inzichten in mijn eigen gedrag en de impact daarvan. Hierdoor kon ik bewust vernieuwend gedrag inzetten met verrassende resultaten binnen het team. De workshops waren boeiend, interactief en plezierig om te doen in groepsverband. Het uitwisselen van ervaringen en kennis met mijn collega teamleiders was zeer leerzaam.

Rob Kooter - Teamleider - 'De grootste discounter van Nederland'

Industrie en Logistiek

OUTSMART WORK - SMART COMMUNICATION

De training Slimmer Werken waren interactieve workshops helemaal op de praktijk afgestemd en met ruimte om ervaringen met elkaar te delen. We waren met een groepje collega's en hebben veel met elkaar mogen delen. Sommige sessies waren intensief, maar erg leerzaam. Tijdens de 1-op-1 sessies kreeg ik meteen hele praktische handvatten waardoor ik beter grip kreeg op mijn werk en mijn omgeving. De gesprekken met de trainer voelden veilig en vertrouwd aan. Zij luisterde oprecht en gaf mij voldoende ruimte om te delen wat ik wilde, mij mijn eigen grenzen aan te laten geven, terwijl ze mij tegelijkertijd ook spiegelde wat mijn rol is. Tijdens de laatste workshop hebben we geoefend met de Roos van Leary: wat een inzichten heeft mij dat gegeven.

Irene van der Sluis - Secretaresse - Lexence Advocaten

Advocatuur en Consultancy

OUTSMART WORK - COACHING

Plannen en overzicht creëren waren niet mijn sterkste kanten en gaandeweg kreeg ik daar steeds meer last van. Toen ik met een 1-op-1 traject startte bij Savvy, voelde ik na de eerste keer al meteen: oh, dat gaat werken. Je wordt er meteen blij van, de systematiek is heel werkbaar en geeft direct beter overzicht. De tweede keer hebben we eerst mijn systeem geoptimaliseerd en verder afgestemd op mijn persoonlijke behoefte. Daarnaast werd aandacht besteed aan andere punten die ik in mijn werk wilde verbeteren. De samenwerking met mijn medewerker en het contact met mijn zakenpartners. De hands-on adviezen die ik daarvoor kreeg, waren ondersteunend en effectief. Ik kijk met plezier op de sessies terug.

Erik Bierman - Business Development Manager - Coniche Management Consultancy

Advocatuur en Consultancy

OUTSMART WORK

The interactive group sessions have been followed by assignments and one to one sessions with our trainer. One to ones enabled me to discover specific areas of improvement and receive tailor made counselling adapted to my current job and personal needs. The training program is full of effective working methodology and tips as well as changing one’s mind set of setting up priorities, dealing with pressure and having a healthy work-life balance that one can benefit from through the entire career journey. The trainer knows how to analyse and decode ones professional and personal needs that helped me a lot to calm down and look from a different perspective to my day to day challenges . 

Alper Arslan - Global Operational Buyer - ICL Fertilizers Europe

Industrie en Logistiek

OUTSMART WORK

De trainer van Savvy heeft met alle deskundigheid en enthousiasme al meerdere collega’s geholpen in de zoektocht naar een verbeterde work/life balans. Tijdens deze training word je op een integere en respectvolle wijze een stap vooruit gebracht in zowel het slimmer en efficiënter werken als in het denken in kansen om de werkdruk te verlagen. De trainer is betrokken, weet blinde vlekken op te sporen en heeft altijd oog voor de praktische toepasbaarheid. De bewustwording die door deze training wordt gecreëerd heeft gezorgd voor tijdsbesparing en meer werkstructuur. Deze training is een meerwaarde voor elk bedrijf!

Christel Verbruggen - Staffunctionaris PZ - Stichting Openbare Basisscholen Helmond

Gezondheidszorg, Not for profit en Onderwijs

OUTSMART WORK - SMART TEAMS - SMART COMMUNICATION

The members of our international team are located in various situations, several professions and in different social contexts, but they have this aspect in common: they want change and are willing to do their part to exploit their potential. Savvy has provided various training courses for Lindsay, such as;  Effective Communication, Outsmart Work and Insights Discovery. Trainers are warm, human, but also spicy and energetic. The Insights Discovery model connects the theory with something really practical, what you can do and what you feel. We are looking forward to a refresh training to experience the multiple levels and the multiple themes this course offers.

Gisela Castro - HR Administrator - Lindsay International Corporation

Industrie en Logistiek

OUTSMART WORK - SMART TEAMS

Als je als organisatie naar een nieuwe stip aan de horizon onderweg bent is het heel belangrijk dat je dat samen met de hele organisatie doet. Met Savvy Training hebben we daarom gewerkt aan gedragsverandering rondom persoonlijke effectiviteit en groei, voor iedereen binnen het bedrijf. De trainers van Savvy zijn betrokken, ze zijn kundig en hun uitstralings is energiek en stimulerend. Door de persoonlijke aandacht, de vertaalslag van theorie naar de praktijk zijn we als organisatie verder tot operational exellence gekomen.

Pita van Arkel - CEO - Promedico Groep

Industrie en Logistiek