Over Savvy

 

Savvy gelooft in jou. Als je wilt, kun je alles ontwikkelen. Ons brein staat open voor verandering. Het maakt nieuwe verbindingen voor nieuwe vaardigheden. Savvy helpt te blijven ontwikkelen en mee te groeien met de wereld om ons heen. Als individu en als team. Door hands-on coaching en training in wat Savvy ‘Outsmarting’ noemt. Wij dagen uit om nieuwe dingen te durven, te doen en te ervaren. Om slimmer te werken en te beginnen met jezelf. Verander, verbeter en overtref jezelf. Of zoals we bij Savvy zeggen: Outsmart yourself.
 


Savvy_24_09_2019 34634.jpg

Smart Training.

Een investering in de ontwikkeling van je medewerkers is een investering in de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Savvy gelooft in een praktische aanpak. Wij leveren maatwerk voor iedere deelnemer doordat we onze workshops aanvullen met persoonlijke coaching.  Hierdoor wordt de toepasbaarheid van het geleerde verhoogd en worden de deelnemers uitgedaagd om nieuw gedrag direct toe te passen. Doordat wij de trainingstrajecten in kleine stappen verdelen en uitsmeren over een aantal maanden begeleiden we de deelnemers in een duurzame gedragsverandering.  

Team of outsmarters.png

Team of Outsmarters.

Savvy werkt met een team van ervaren trainers en coaches met verschillende licenties en specialisaties. We zorgen voor de juiste match. "Our smile is our logo, our personality is our business card, how we leave others feeling after an experience with us became our trademark..."

Smart Blogs.png

Smarters Blogs.

Savvy publiceert regelmatig artikelen omtrent interessante onderwerpen. Wij blijven zelf graag bij in ons vakgebied en nemen de lezer daar graag in mee. In deze artikelen verwerken we ervaringen die waardevol zijn om te delen, zodat we daar allemaal van kunnen leren. Veel leesplezier!

Smart Clients

Uiteraard zijn wij trots op wat we mogen doen voor zoveel mooie mensen en fijne klanten. En geloof ons vooral niet op ons woord, maar kijk eens naar wat onze Smart Clients van ons zeggen en oordeel dan zelf.

Consultancy & Advocatuur

Industrie & Logistiek

Gezondheidszorg & Onderwijs

Dit zeggen onze klanten