Persoonlijk Leiderschap

beautiful-blur-casual-935756.jpg

Je hebt een aantal jaren werkervaring en misschien zet je je eerste stappen in het aansturen van collega's. Je wilt jezelf verder ontwikkelen en beter profileren. Vanuit je waarden en normen, je talenten en kwaliteiten werpen we een realistische blik op je valkuilen en uitdagingen. Je leert naar de toekomst te kijken, doelen te stellen en hoe ze te bereiken door bijvoorbeeld meer beïnvloedingsvaardigheden aan te leren.

Persoonlijk Leiderschap omvat 3 trainingsmodules opgevolgd door persoonlijke coaching.

Praktisch Leiderschap

adult-architect-blueprint-business-416405.jpg

Ben je teamleider? Sta je daar waar het gebeurt, dicht bij de werkvloer? Deze training geeft je alle praktische handvatten voor het aansturen en motiveren van je mensen en het creëren van draagvlak. Je leert te sturen op ieder individu met verschillende taakvolwassenheid in elke situatie, situationeel leiderschap. Je gaat aan de slag met  beïnvloedingstechnieken en het geven en ontvangen van feedback. 

Praktisch Leiderschap omvat 3 trainingsmodules opgevolgd door persoonlijke coaching.

Senior Leiderschap

Zakenman.jpg

Deze training is bedoeld voor de wat meer ervaren leidinggevende. We kijken naar waardengedreven leiderschap, authenticiteit en empathisch vermogen. Naar je wendbaarheid als leider, je vermogen om te beïnvloeden, om conflicten op te lossen, om moeilijke gesprekken te voeren. Aan de orde komen ook de kracht van kwetsbaarheid, masculiene en feminiene eigenschappen en je vermogen om te waarderen en motiveren.

Senior Leiderschap omvat 3 trainingsmodules opgevolgd door persoonlijke coaching.