Team versterking

Omdat samenwerken niet altijd vanzelf gaat

Savvy / Team versterking

Slimmer Samenwerken – Team versterking

Een team als groep hardwerkende individuen?

Goede samenwerking komt vaak niet vanzelf. De waan van de dag regeert en je bent blij dat jij kan doen wat je moet doen. Per individu wordt de ervaren werkdruk steeds hoger en het werkgedrag steeds reactiever. We hebben genoeg aan onszelf. Voordat we er erg in hebben is een team een groep hardwerkende individuen zonder tijd om te praten over “Wat zijn eigenlijk onze belangrijkste doelen? Hoe hebben we de taken en rollen verdeeld? Hoe zien we elkaar?” De allersterkste teams zijn de teams waar openheid heerst, waar de veiligheid wordt ervaren om elkaar feedback te geven om win-win situaties te creëren. Wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van teamsessies vanuit verschillende aanleidingen.

Onze aanpak

Een win-win situatie creëren

Dit traject is bij uitstek geschikt om met het hele team een slag in efficiency en samenwerking te maken. In overleg met de opdrachtgever wordt het traject meer in detail ingevuld. Mogelijke onderwerpen zijn: slimmer werken, LIFO, perceptie, feedback geven, Roos van Leary, pro activiteit, SWOT-analyse en/of META-plan. We combineren workshops met 1-op-1 gesprekken om de persoonlijke voornemens concreet en tastbaar te maken (welke stappen onderneem je met betrekking tot je eigen persoonlijke- en team effectiviteit).

Voor wie

Wij staan voor ontwikkeling op alle lagen binnen de organisatie. In overleg met onze opdrachtgever wordt het trainingsniveau en de trainingsduur afgestemd op de doelgroep. De studiebelasting bedraagt 4 uur per trainingsdag inclusief workshop.

Savvy ervaringen

ervaringen van deelnemers aan deze training via beoordelingssite Springest
We zijn er sterker uitgekomen
Saskia, administratief medewerker
Goed om mijn collega’s ook op een andere manier te leren kennen
Pim, advocaat
De sessie heeft het gevoel van veiligheid binnen het team vergroot
Monique, HR adviseur

Team versterking

De aanleidingen
  • Na een fusie wil je meer eenheid binnen het team
  • Je wilt het team naar een hoger niveau tillen
  • Het team zou elkaar beter mogen leren kennen
  • Gewoon een leuke constructieve teambuilding
  • Je wilt spanningen binnen het team omzetten naar constructieve veranderingen
  • Informatie aanvragen

Wij werken o.a. voor

kpmg
 savvy-klanten_0038_dhl 
Mac Donalds
Back to Top