Over Savvy

Savvy stelt zich voor

Wij zijn Savvy

Enthousiaste businesspartners met een hands-on mentaliteit

Wij helpen organisaties hun performance te verbeteren door het versterken van de mensen en de teams op het gebied van effectiviteit, leiderschap & communicatie. Savvy staat trouwens voor slim. Het gaat natuurlijk om WAT we doen, maar we maken het verschil door WIE we zijn en HOE we het doen.

Helen Brusselers

Partner

Met veel enthousiasme en overtuigingskracht maakt Helen het haar doel om mensen zichzelf in hun kracht te laten zetten. Ze houdt van een praktische aanpak en werkt vanuit de kwaliteiten van de deelnemer.
Meer info ->

Desiree Ruijgrok

Partner

Trainen met realistische blik vanuit een pragmatische hands-on mentaliteit en oog voor de persoonlijke kant van elke deelnemer. Desiree is een enthousiaste en betrokken trainer en denkt actief en flexibel mee.
Meer info ->

Bernadette Deitmers

Partner

Binnen een korte tijd weet zij een veilige omgeving te creëren, waarin de deelnemer zich vrij voelt om zaken te kunnen delen en stappen durft te maken in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling.
Meer info ->

Nicole Scheffers

Partner

Kenmerkend voor Nicole zijn haar enthousiasme, creativiteit en positieve levenshouding. Een ondernemer pur sang, gaat geen uitdaging uit de weg en is in staat om deze state-of-mind over te brengen op de mensen om haar heen.
Meer info ->

Judith Jacobs

Partner

Mensen hun eigen kracht laten zien en verantwoordelijkheid leren nemen om veranderingen door te voeren. Denken en handelen vanuit je persoonlijke waarden, grenzen aangeven en kwetsbaar durven zijn.
Meer info ->

De Savvy methode

Direct resultaat

Al bij de intake en de eerste workshop zetten wij de deelnemers in de actie-modus om een start te maken met de gewenste gedragsverandering. Door de 1-op-1 coaching op de werkplek helpen we direct bij de daadwerkelijke implementatie.

De Stok

Wij trainen niet zonder aanvullende coaching. OK, noem ons “de stok achter de deur”. Het risico van een terugval of geen enkele verandering is te groot. Voor een duurzaam resultaat is echte gedragsverandering nodig.

Elke drie weken

U ziet ons nooit binnen 3 weken weer terug. Voor echte gedragsverandering is tijd nodig, minimaal 3 weken. Wij doseren de theorie en diens vertaling naar de praktijk. Wij bouwen het zo op dat we elke 3 weken terugkomen om de persoon weer stapje hoger in zijn professionalisering te brengen.

Wij werken o.a. voor

kpmg
 savvy-klanten_0038_dhl 
Mac Donalds
Back to Top