Onze missie en visie

Waarom kiest u voor Savvy

Onze Missie

Wij helpen organisaties hun performance te verbeteren door het versterken van de mensen en de teams op het gebied van effectiviteit, leiderschap & communicatie.

 

Nederland is relatief hoog opgeleid

Nederland is een land waar eenieder de kans krijgt om een opleiding te volgen, om zich te ontwikkelen. Tot op een bepaalde hoogte, dat wel. Want…… doe je een assessment, dan zal de opleiding/organisatie zich richten op je ontwikkelpunten, immers je kwaliteiten zijn al op niveau. Dus hard aan de slag met je mindere vaardigheden! Maar is dat een juiste insteek? Wij bij Savvy denken van niet. Wij denken van niet omdat we op deze manier mensen creëren die allemaal, binnen een bepaalde bandbreedte weliswaar, van een zelfde niveau zijn. Nederland is relatief hoog opgeleid. Ga je solliciteren of ambieer je een bepaalde hogere functie, waarin onderscheid jij je dan nog van de anderen?

Mensen zouden meer onderscheidend mogen zijn

Er komen steeds meer signalen dat ons onderwijssysteem en onze interne begeleidingstrajecten binnen organisaties niet optimaal zijn. We halen er simpelweg niet uit wat erin zit. Mensen zouden meer onderscheidend mogen zijn en daarin zouden zij meer op hun kwaliteiten gestimuleerd mogen worden. Savvy Training richt zich daar dus wél op. Wij zoeken naar kwaliteiten om ze te benutten en ten volste in te zetten voor de individu en de organisatie. Wat zijn je innerlijke drijfveren om waarde toe te voegen aan je leven en je werk?

Onze Visie

Mensen groeien van aandacht!

Om de performance van medewerkers en teams blijvend te verbeteren, geven wij zowel deelnemers als opdrachtgevers veel aandacht. Mensen groeien van aandacht! Met onze trainingen en persoonlijke begeleiding zullen de mensen meer onderscheidend vermogen ontwikkelen. We delen onderling veel kennis (interactief). De trainingen worden opgevolgd door werkplekbegeleiding waar we direct hands-on helpen met implementatie. Wij hebben altijd de intentie om een Partnership aan te gaan met onze opdrachtgevers. We doen het samen, bespreken maatwerk, rapporteren zoals wordt gewenst en bouwen aan een langdurige relatie met opdrachtgever en deelnemers.

Wij werken o.a. voor

kpmg
 savvy-klanten_0038_dhl 
Mac Donalds
Back to Top